Muodosta yhteys My Kasperskyyn

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Yhdistämällä My Kasperskyyn voit synkronoida tietoja laitteidesi välillä. Kaikki saman My Kaspersky -tilin alaisuudessa My Kaspersky -portaaliin yhdistetyt laitteet voivat hyödyntää samaa pilvitallennustilaa. Laitteiden välinen tietojen synkronointi ei ole käytettävissä, jos et ole muodostanut yhteyttä My Kasperskyyn.

My Kaspersky -tilin käyttöä koskevat ehdot ja säännöt, jotka sisältyvät lausuntoon tietojen käsittelystä verkkoportaalin käyttöä koskien (verkkoportaalilausunto). Kun muodostat yhteyden My Kaspersky -tiliin, vahvistat hyväksyväsi tämän lausunnon.

Yhdistäminen My Kasperskyyn automaattisesti

Kaspersky Password Manager voi yhdistää sinut automaattisesti My Kasperskyyn, jos olet jo yhdistänyt My Kasperskyyn tietokoneellasi jonkin seuraavan sovelluksen kautta:

Kirjaudu sisään automaattisesti täytetyillä käyttötiedoilla

Yhdistäminen My Kasperskyyn manuaalisesti

Jos et ole kirjautunut sisään My Kasperskyyn minkään Kaspersky-sovelluksen kautta, voit yhdistää My Kasperskyyn manuaalisesti.

Yhdistä My Kaspersky -portaaliin käyttämällä nykyistä tiliäsi

Yhdistäminen My Kasperskyyn Googlen, Facebookin ja Applen avulla

Luo My Kaspersky -tili sovelluskäyttöliittymästä

Jos et ole saanut turvallisuuskoodia tekstiviestillä

Aloita käyttö yhdistämättä My Kasperskyyn

Jos olet uusi Kaspersky Password Managerin käyttäjä, voit ohittaa yhdistämisen My Kasperskyyn ja aloittaa sovelluksen käytön ilman sitä. Sovellus pyytää sinua yhdistämään My Kaspersky -portaaliin ajoittain.

Luo My Kaspersky -tili myöhemmin

Miten varmistetaan, että eri käyttäjät eivät pääse käyttämään samaa säilöä?

Käyttäjien, joilla on erilliset Windows-tilit samalla tietokoneella, tulee yhdistää Kaspersky Password Manager eri My Kaspersky -tileihin. Jos käyttäjät yhdistävät samaan My Kaspersky -tiliin, he käyttävät samaa paikallista säilöä ja pilvitallennustilaa. Tämä tarkoittaa sitä, että he jakavat kaikki salasanat ja muut arkaluontoiset tiedot.